Volg ons op sociale media

MobileMiles nieuwe partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 3 oktober 2012 om 10:25

MobileMiles is een nieuwe partner van ICTWaarborg. MobileMiles is het loyaliteitsprogramma van KPN. En als deelnemer van ICTWaarborg kunt ook u profiteren van een collectief voordeel op de reguliere KPN-tarieven voor zakelijke vaste en mobiele telefonie. Daarnaast krijgt u gratis toegang tot een toegewijde servicedesk zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.
Heeft u nog geen KPN-abonnement? Stap dan nu eenvoudig over en kies voor lage abonnementskosten, gratis sms’en en betalen naar gebruik met KPN BedrijfsFlexibel Sim Only of kies voor één tegoed voor mobiel bellen, sms, e-mail en internet met KPN BedrijfsBundel Sim Only.
KPN voorziet u graag van persoonlijk advies en helpen u met het aanmelden van uw aansluitingen. Als lid van ICTWaarborg krijgt u lifetime 10% extra korting op uw totale mobiele kosten. Voor iedere € 1,00 die u betaalt aan KPN krijgt u € 0,10 terug via het loyaliteitsprogramma.
Met Voorschot MobileMiles kunt u zonder bijbetaling of tegen gereduceerd tarief direct een nieuwe telefoon bestellen. Op de website vindt u een selectie van de meest populaire toestellen. Op aanvraag zijn alle actuele toestellen leverbaar en altijd tegen inkoopprijs.
Zolang u lid blijft, behoudt u het maximale voordeel. U hoeft zich nooit meer te bekommeren over uw telefonieabonnementen. Naast het doorlopende voordeel heeft u ook recht op de actuele KPN-actie. Kijkt u hier welke extra korting voor u van toepassing is.
Meldt u direct eenvoudig aan via http://goo.gl/orwS1. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de servicedesk (020-8208338), of per e-mail via bedrijfsrelaties@mobilemiles.nl.

Meer nieuws & blogs, oktober 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73