Volg ons op sociale media

Problemen Windows 8 met all-in-one-pc's

Geplaatst op 29 oktober 2012 om 11:40

Windows 8 lijkt nog niet goed te werken met all-in-one-pc’s. Tijdens de introductie van Windows 8 in Taiwan haperde het systeem op de all-in-one-pc’s van Acer en Asus, twee Taiwanese fabrikanten. Medewerkers van Microsoft kregen bepaalde applicaties niet goed afgesloten op de grote schermen. De fabrikanten verwezen journalisten vervolgens door naar de tablets die ook op het evenement aanwezig waren, zo meldt de Wall Street Journal.
Volgens Microsoft werden de problemen veroorzaakt door de gebrekkige hardware. "Het was een behoorlijke haastklus om alles af te krijgen voor de lancering. De gebruikservaring zal nog verbeteren", aldus Yi-Fang Chu, marketing manager bij Microsoft Taiwan. Volgens hem gaat het om hardwareproblemen, geen softwareproblemen. Dit zou vooral door de grote schermen van de all-in-one-pc’s komen.
Asus en Acer wilden niet op de berichtgeving reageren. De CEO van Acer liet eerder al weten dat hij twijfelt of Windows 8 wel in de smaak zal vallen bij consumenten.

Meer nieuws & blogs, oktober 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73