Volg ons op sociale media

ICTWaarborg deelnemer DataByte bestaat 25 jaar

Geplaatst op 22 november 2012 om 15:30

In november 1987 is ICTWaarborg deelnemer DataByte opgericht. Destijds werden computers verkocht vanuit een woonhuis. De Woonkamer was de showroom, de keuken was de wachtruimte en slaapkamers werden gebruikt als assemblage ruimte en technische dienst. DataByte heeft een enorme groei doorgemaakt met de komst van PC-Prive projecten. Het woonhuis was toen al lang te klein en het bedrijf was verhuisd naar een nieuwe bedrijfslocatie.

Door het succes van de PC-Prive projecten kwam de vraag vanuit de bedrijven waar projecten hadden plaats gevonden of DataByte ook zakelijk service kon verlenen. Inmiddels heeft de zakelijke afdeling een substantieel aandeel binnen DataByte. Dagelijks zijn 35 engineers onderweg om netwerken te implementeren of te optimaliseren binnen zuid-west Nederland. Bij DataByte werken inmiddels een kleine 100 medewerkers binnen de 3 afdelingen t.w. retail, etail en B-to-B.

Zaterdag 24 november kunnen klanten flink profiteren, op deze dag viert DataByte haar jubileum met spectaculaire aanbiedingen. Producten worden ver onder de marktprijs aangeboden. DataByte verwacht veel klanten te kunnen verwelkomen op deze actiedag meldt retail/etail sales manager Johan Zantboer.

In 2013 zal DataByte haar showroom gaan veranderen in een Experience Centre. Al onze producten zullen in een huiskamerachtige setting als het ware aan elkaar gaan koppelen. Zodat klanten kunnen ervaren wat er allemaal mogelijk is met o.a. computers, tablets en televisies met smart-technologie.

Meer nieuws & blogs, november 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73