Volg ons op sociale media

Refurbished Apple-producten op eBay

Geplaatst op 21 november 2012 om 16:20

Het heeft er alle schijn van dat Apple refurbished producten via een speciale eBay-winkel met korting aanbiedt. Hoewel nergens expliciet staat dat Apple achter het aanbod zit, kan dit wel opgemaakt worden uit diverse opmerkingen, bericht 9to5Mac.
Zo staat op de thuispagina van de webwinkel 'Apple certified refurbished products'. Bovendien zijn alle apparaten voorzien van een nieuwe accu, zijn ze opnieuw ingepakt, wordt er net als via de website van Apple een jaar garantie gegeven en staat vermeld dat Apple de kwaliteitscheck heeft uitgevoerd.
Op zich is het aanbieden van de refurbished producten niet nieuw, want Apple verkoopt momenteel in zijn eigen winkels wereldwijd ook al gerepareerde apparaten. Opvallend is dat de prijzen daarvan identiek zijn aan de prijzen de winkel op eBay.
Klanten kunnen via de webwinkel iPads, iPods en zelf MacBooks kopen, iPhones worden niet aangeboden. De winkel is momenteel alleen actief in de Verenigde Staten.

 

Meer nieuws & blogs, november 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73