Volg ons op sociale media

Algemene voorwaarden ICTWaarborg vernieuwd

Geplaatst op 1 januari 2013 om 12:55

De algemene voorwaarden van ICTWaarborg voor consumenten zijn onlangs in samenwerking met partner ICTRecht vernieuwd. Dit was nodig om ze meer in lijn te brengen met de huidige wetgeving en een aantal zaken duidelijker te omschrijven. Dit heeft op enkele plaatsen geleid tot tekstaanpassingen. In de voorwaarden is nu bijvoorbeeld de gang van zaken opgenomen m.b.t. het aanbod dat de klant wordt gedaan.

Nieuwe zaken zijn verder het slotartikel dat nu mogelijkheden biedt de algemene voorwaarden uit te breiden met eigen aanvullende bepalingen en een weergave van de identiteitsgegevens van de ondernemer (naam, KvK-nummer, adresgegevens e.d.). De nieuwe voorwaarden kunnen door u worden gedownload via het onderdeel Deelnemersservice in het Extranet van ICTWaarborg. Het onderdeel “Identiteit van de ondernemer” wordt daarbij automatisch door ons systeem voorzien van de gegevens van de betreffende deelnemer.

Huishoudelijk reglement
Ook het huishoudelijk reglement van ICTWaarborg is aangepast. Dit was onder meer nodig om in te spelen op de huidige situatie met betrekking tot het aspirant-lidmaatschap, de kosten van geschilbehandelingen (€ 600,-) en de vakgroepen (meer vakgroepen, andere indeling). Daarnaast is aandacht geschonken aan het gebruik van het ICTWaarborg-logo.

Meer nieuws & blogs, januari 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73