Volg ons op sociale media

De Thuiskopie past producten en tarieven aan

Geplaatst op 6 februari 2013 om 09:10

Stichting de Thuiskopie heeft de lijst met tarieven en producten gewijzigd. Naast dat er nu uitgangspunten zijn opgesteld waaraan de verschillende voorwerpen kunnen worden getoetst, is er één belangrijke wijziging doorgevoerd. NAS-systemen vallen niet meer in de categorie PC/Laptop aangezien voortschrijdend inzicht er voor heeft gezorgd dat deze producten nu worden gezien als externe opslagstations. Hierdoor is de NAS nu als Externe Harddisk gecategoriseerd, behalve wanneer de NAS wél mogelijkheden bevat media af te spelen (tv-out), dan is de NAS een mediaspeler. Zie hier voor de nieuwe overzichtslijst met producten (de Thuiskopie heeft dit de ambtelijke benaming ‘voorwerpen’ gegeven) en een toelichting hierop.

Veel gestelde vragen en distributeurs
Veel gestelde vragen aan de Thuiskopie zijn gebundeld op de website van de stichting en het is de bedoeling dit overzicht zo actueel mogelijk te houden.
Er is verder gewerkt aan een oplossing voor contractanten (distributeurs/zakelijke resellers) die onmogelijk hun vrijgestelde professionele gebruikers zonder thuiskopievergoeding konden aanleveren aangezien die producten mét thuiskopievergoeding geleverd kregen. De Thuiskopie zegt dat er hard aan is gewerkt om ervoor te zorgen dat die producten zonder thuiskopievergoeding kunnen worden geleverd. Indien een geregistreerde zakelijke reseller bent die op dat gebied toch krijgt te maken met problemen, dan wordt aangeraden contact op te nemen met Stichting de Thuiskopie.

Meer nieuws & blogs, februari 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73