Volg ons op sociale media

Flanderijn partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 12 maart 2013 om 11:50

Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Het Rotterdamse bedrijf bestaat sinds 1948 en is daarmee een van de langst bestaande incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland.
De incassowerkzaamheden zijn ingedeeld naar bedrijfstak. Dat betekent dat man daardoor uitstekend thuis is in de betreffende branche. De structurele groei van de laatste jaren is vertaald naar een landelijk netwerk met vijftien vestigingen in Rotterdam, Gouda, Dordrecht, Driebergen, Venray, Apeldoorn, Appingedam, Heerenveen, Tilburg, Haarlem, Den Haag, Almere, Bergen op Zoom, Maastricht en Antwerpen.

Bij Flanderijn werken ongeveer 600 medewerkers. Het personeelsbestand is opgebouwd uit gerechtsdeurwaarders, toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarders, juristen, (senior) incassomedewerkers, stafmedewerkers en facilitaire medewerkers.

Meer nieuws & blogs, maart 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73