Volg ons op sociale media

Vol huis ICTVakdag 2013

Geplaatst op 22 maart 2013 om 13:00

Acht weken voor de ICTVakdag zijn alle beschikbare stands geboekt. Door het succes van 2012 is de ICTVakdag nu ruim 15% groter dan het afgelopen jaar. Het onderstreept de overweldigende belangstelling die voor het evenement bestaat.  Degene die als laatste een plek wist te veroveren is Backup-Connect. Voor een volledig overzicht van alle deelnemers zie hier.  

De ICTVakdag wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. De zaal gaat om 11.00 uur open en het algemene deel eindigt om 17.00 uur met een drankje en een hapje waarna de ICTWaarborg Awards worden uitgereikt.

Wie de ICTVakdag op maandag 13 mei wil bijwonen kan zich nu gratis inschrijven als bezoeker.

Meer nieuws & blogs, maart 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73