Volg ons op sociale media

ICTWaarborg-logo bij Kieskeurig

Geplaatst op 27 maart 2013 om 14:10

Sinds deze week worden webshops die deelnemer van ICTWaarborg zijn op de website Kieskeurig.nl vermeld met het logo van ICTWaarborg. Hierdoor weet de consument dat hij zaken doet met een bedrijf dat hem de ICTWaarborg-zekerheden biedt.

Online worden er steeds meer aankopen gedaan, maar het blijft ook nog een manier van zaken doen die voor teleurstellingen kan zorgen, omdat de consument op voorhand niet altijd weet hoe betrouwbaar de andere partij is. Door middel van het tonen van het ICTWaarborg-logo krijgt de consument in ieder geval de zekerheid dat het bedrijf is aangesloten bij een organisatie die, mocht er onverhoopt wat verkeerd gaan, hem de mogelijkheid aanbiedt bij problemen te bemiddelen en om bij vergaande geschillen aan te kloppen bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Meer nieuws & blogs, maart 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73