Volg ons op sociale media

RealPC partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 26 maart 2013 om 08:45

RealPC is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Het bedrijf produceert computers met AA-kwaliteit die in Nederland worden gebouwd en geen massaproduct zijn, want iedere RealPC is 100% maatwerk. Op de producten wordt dan ook 36 maanden garantie gegeven. Daarbij wordt gestreefd naar een afhandelingstijd van 72 uur.
RealPC heeft 200 dealers in heel Nederland en is een geregistreerd merknaam en wordt erkend door grote internationale organisaties als “Official System Builder”. Door nauwe samenwerking met partners en 15 jaar ervaring kan RealPC ook uw speciale oplages, groot of klein, op maat produceren.

Meer nieuws & blogs, maart 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73