Volg ons op sociale media

Zelf goedkoop juridische documenten maken

Geplaatst op 5 maart 2013 om 10:55

Het kan, maar het hoeft niet: iemand inhuren om allerhande juridische documenten op te stellen. Je kunt je wat dat betreft ook veel geld besparen door eerst eens de zogenaamde generatorensite van ICTWaarborg-partner ICTRecht te bezoeken. Daar wordt je in staat gesteld om zelfstandig bijvoorbeeld een disclaimer op te stellen, een geheimhoudingsovereenkomst (NDA), een privacy policy, een cookieverklaring, een ingebrekestelling of een domeinverkoopcontract.
Bij het doorlopen van een generator worden alle relevante vragen voorgelegd en op basis van de ingevulde antwoorden wordt dan volautomatisch een passend document gemaakt, dat is te downloaden als Word-bestand (RTF-formaat).
Het uitproberen van de generatoren is gratis. Pas nadat alle vragen zijn beantwoord én je in een samenvattend overzicht hebt kunnen zien of het document aan de wensen voldoet, komt de betaling aan bod. Voor alle generatoren geldt ook dat de medewerkers van ICTRecht natuurlijk beschikbaar zijn voor vragen of eventueel meerwerk.
Bekijk het generatoroverzicht voor het volledig aanbod. In het totaal kent ICTRecht op dit moment 17 juridische generatoren, waarvan een aantal gratis is. Voor het overige lopen de tarieven uiteen van 45 tot 199 euro (excl. btw), maar deelnemers van ICTWaarborg krijgen 15% korting op het tarief door gebruik te maken van de kortingscode die hier is te vinden.

 

Meer nieuws & blogs, maart 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73