Volg ons op sociale media

Druk bezochte ICTVakdag 2013

Geplaatst op 14 mei 2013 om 10:05

 

Ruim 1700 bezoekers, vele enthousiaste reacties, goed bezochte lezingen en de hele dag volop bezoekers in hal 5 van de Jaarbeurs. Kortom, een bijzonder geslaagde ICTVakdag 2013 en zoals de reacties nu zijn, ziet het er naar uit dat er volgend jaar weer meer stands zullen zijn om aan de behoefte te voldoen. 

Informatique Computerwinkel van het jaar

Traditioneel sluitstuk van de dag was de uitreiking van de ICTWaarborg Awards. Computerwinkel van het jaar 2013 werd Informatique uit Berkel en Rodenrijs.

De afgelopen maanden kon het publiek via internet zijn favoriete computerwinkel kiezen. Daarbij ging het niet alleen om het hoogste aantal stemmen dat een winkel kreeg, maar ook de beoordelingen die het publiek op de website Computerwinkels.nl had toegekend waren van invloed op het uiteindelijke resultaat. Hiermee wil ICTWaarborg benadrukken dat het bij de verkiezing vooral om de kwaliteit ging.

Overige categorieën

In de overige categorieën werd Azerty Computerwebwinkel van het Jaar 2013, Studentaanhuis.nl Servicebedrijf van het Jaar(iZyX! MKB Netwerkbeheer Automatiseerder van het Jaar. 
Voor een overzicht van de Award-winnaars, zie hier

Meer nieuws & blogs, mei 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73