Volg ons op sociale media

Paypal beloont alleen via Paypal

Geplaatst op 27 mei 2013 om 16:15

Omdat Paypal weigerde een geldprijs voor een gevonden lek uit te keren, heeft een 17-jarige Duitse student heeft een lek in Paypal gepubliceerd.
Paypal looft normaal geldprijzen uit aan onderzoekers die lekken vinden, maar omdat de jongen nog geen 18 is komt hij niet in aanmerking. De reden daarvoor kan enigszins kinderachtig worden genoemd. Volgens Nu.nl zegt Paypal dat beloningen alleen worden overgeschreven op Paypal-rekeningen. Omdat het niet toegestaan is om zo'n rekening te openen als je minder dan 18 jaar oud bent, komt de Duitse student niet in aanmerking.
De 17-jarige Robert Kugler besloot daarom het door hem gevonden lek, dat een code injecteert in de zoekfunctie, op internet te publiceren. De code die werd gebruikt is nu te vinden op de mailinglijst Full Disclosure, meldt Security.nl.

Meer nieuws & blogs, mei 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73