Volg ons op sociale media

Radik partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 3 juni 2013 om 10:45

Radik is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Als snel groeiende VoIP carrier levert men concurrerende en hoogwaardige VoIP-connectiviteit aan voor bedrijven die zich op de VoIP-markt richten. Oplossingen voor VoIP-aanbieders om snel en professioneel VoIP aan te bieden aan eindgebruikers met minimale setupkosten en geen lange termijn verplichtingen.
De doelgroep van Radik bestaat onder meer uit ITSP's, leveranciers van telefooncentrales en automatiseerders. Het bedrijf biedt uiterst scherpe beltarieven en lage kosten voor channels. Radik heeft een eigen redundant VoIP-netwerk waarop klanten eenvoudig hun eigen PBX of VoIP-toestellen kunt registreren. Meer nieuws & blogs, juni 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73