Volg ons op sociale media

Apple Stores in Den Haag en Haarlem

Geplaatst op 4 juni 2013 om 10:35

Apple is van plan nieuwe winkels in Den Haag en Haarlem te openen. Dat wordt duidelijk uit de vacaturewerving op de website van Apple. Sollicitanten wordt specifiek gewezen op de locaties Den Haag en Haarlem.
De enige Apple Store in Nederland is gevestigd in Amsterdam, maar al langer zijn er geruchten dat er ook Apple Stores in andere plaatsen zullen komen. Daarbij werden Haarlem en Den Haag al genoemd, maar zekerheid bestond daar nog niet over. Met het noemen van de nieuwe winkels op de vacaturewebsite is daar verandering in gekomen.

Den Haag
iPhoneclub meldde in december dat er een Haagse Apple Store zal openen. Apple zou een akkoord hebben over een pand in de Passage. Daarmee zouden de Ecco schoenenwinkel en een damesmodezaak wijken, maar ook de grote boekhandel Verwijs. Qua plek zit Apple meteen op een toplocatie, want de Passage is vlakbij de Spuistraat. Het pand in de overdekte Haagse winkelstraat is een monument.

Haarlem
Het Haarlems Dagblad heeft inmiddels gemeld dat ‘ingewijden’ honderd procent zeker weten dat de nieuwe Apple Store in een pand aan de Grote Houtstraat komt op nummer 99. De Grote Houtstraat is de grootste winkelstraat van de stad, die van de Grote Markt tot aan Gasthuisvest loopt.
Volgens de krant is het een logische keuze om in Haarlem een Apple Store te openen, ondanks het feit dat het vrij dichtbij de eerste, Amsterdamse, Apple Store is. Apple maakt luxeproducten en in en om Haarlem woont een groot aantal mensen dat veel te besteden heeft.

Meer nieuws & blogs, juni 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73