Volg ons op sociale media

Oplossingen voor pinstoringen

Geplaatst op 2 juli 2013 om 09:15

Klanten willen altijd kunnen pinnen! Kent u de oplossingen om eventuele pinstoringen op te vangen? Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen heeft aanbieders met een betaalbaar aanbod van dubbele telecom op een rijtje gezet.

Sinds januari biedt KPN nieuwe klanten de Mobiele Pin Back-Up. De eenmalige kosten bedragen € 50. Daarna is deze aanvullende dienst gratis. De back-up zorgt ervoor dat winkeliers bij uitval van de vaste internetverbinding gewoon kunnen blijven pinnen via het mobiele netwerk. Vanaf het 4de kwartaal 2013 komt Mobiele Pin Back-Up ook beschikbaar voor bestaande abonnementen.

Meer nieuws & blogs, juli 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73