Volg ons op sociale media

Inkjet tien keer “zuiniger” dan huidige generatie Laserprinters

Geplaatst op 3 juli 2013 om 12:30

LOMOND EVOJET OFFICE printer (de snelste printer ooit op de ICTVakdag) heeft niet alleen aangetoond de snelste (kleuren) printers ter wereld te maken maar ook de meest energiezuinige printers.

Deze full color printers bereiken zelfs op hoogste snelheid van 1 pagina per seconde nog fotografische afdruk kwaliteit met een energieverbruik van 30,2 Watt. Dit is een besparing van 10 tot 25 keer het energieverbruik van kleurenlaserprinters zoals topmodellen bij Xerox, Oce, Kyocera, Canon en HP. Deze nieuwe printtechnologie helpt hierbij aanzienlijk voor de Sustainability index van het bedrijf en verhoogt de waarden van je MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Lage onderhoudskosten

Niet alleen het energieverbruik is laag maar ook de onderhoudskosten. In vergelijking met de huidige generatie printers is maandelijks of 2 maandelijks onderhoud normaal, waarbij de Evojet Office printers slechts een maal per jaar onderhoud nodig hebben bij intensief gebruik. Ook voor de cartridges is er een retoursysteem bedacht dat met 10 euro kickback per cartridge de gebruiker stimuleert om de lege cartridges terug te sturen.

Schoon kantoor

Kantoren hebben met de huidige generatie printers veel te maken met kleine overlast van printerstof (tonerstof), Ozone (dat vrijkomt bij laserprinters), lawaai en warmte afgifte (airco moet een stand hoger) van (kleuren) laserprinters, Bij de Evojet office is dit allemaal over. De printers zijn niet alleen veel compacter gebouwd maar hebben geen fuser (bakoven) met ventilator ingebouwd, geen tonerpoeder meer en geen bewegende onderdelen.

Meer nieuws & blogs, juli 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73