Volg ons op sociale media

Financieren anno 2013; de bank is niet de enige financier

Geplaatst op 8 juli 2013 om 10:45

Financieren is sinds de crisis uit 2008 een stuk minder eenvoudig geworden. Banken hebben sindsdien een hoger eigen vermogen nodig en hebben hun risicoberekeningen drastisch aangepast.

Subsidies, investeerders, investeringsfondsen en banken zijn allemaal financieringsmiddelen die ook gecombineerd kunnen worden met elkaar. Subsidies zijn bijvoorbeeld een gift, daarmee kost deze financiering u geen rente en geen aandelen. Deze financiering kan aangevuld worden met een deel bancair en een deel via fondsen. Zo ontstaat er een balans van laag risico en hoge financierbaarheid. 

Lees verder in het Kenniscentrum van ICTWaarborg

Meer nieuws & blogs, juli 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73