Volg ons op sociale media

Microsoft wil touch-verkoop stimuleren met premies

Geplaatst op 9 juli 2013 om 16:40

Microsoft belooft resellers premies als zij bepaalde modellen Windows 8-apparaten verkopen. Dit moet er voor zorgen dat touch aan de man wordt gebracht, zo meldt Webwereld.

Het nieuwe premieprogramma geldt wereldwijd en werd bekend op de partnerconferentie die Microsoft deze week houdt in Houston. Windows-marketingtopvrouw Tami Reller noemde deze nieuwe financiële prikkels in haar toespraak. Distributeurs en wederverkopers krijgen geld terug voor elke verkochte pc en tablet, uit een selecte lijst.
De door Microsoft geautoriseerde bedrijven in het verkoopkanaal kunnen 5 tot 10 dollar per systeem krijgen van de Windows-maker. Het gaat hierbij om apparaten met Windows 8 én een touch-scherm. Microsoft noemt de namen van negen meewerkende hardwarefabrikanten op zijn marketingpagina speciaal voor kanaal-partners. Dit zijn Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Samsung, Sony en Toshiba.
Het gaat daarbij om de modellen Aspire S7 en de Iconia Tab W7 en W5 (van Acer), de VivoTab RT (van Asus), de Latitude E6430 en 10 naast XPS 10 en 12 (van Dell), de Stylistic Q702 en Q572 (van Fujitsu), de EliteBook 9470M en ElitePad 900 (van HP), de ThinkPad Helix en ThinkPad X1 Carbon Touch naast de ThinkPad Tablet 2 en ThinkPad Twist (van Lenovo), de ATIV Smart PC Pro 700T en ATIV Smart PC 500T (van Samsung), de Vaio Duo 11 (van Sony), en de Portege Z930 en Tecra 950 Series (van Toshiba). 

Meer nieuws & blogs, juli 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73