Volg ons op sociale media

Salland maakt doorstart

Geplaatst op 10 juli 2013 om 17:10

Het failliete Salland Automatisering BV maakt een doorstart onder de naam Salland Computers BV. Klanten die een nog niet geleverde bestelling maar wel betaalde bij Salland Automatisering hadden, wordt een oplossing aangeboden. Een unieke situatie bij een faillissement.

De doorstart is mogelijk doordat er een partij is gevonden die bereid is alle benodigde nieuwe investeringen te doen en garant te staan voor levering van producten. Het nieuwe Salland Computers zal zich richten op het leveren van nieuwe en gebruikte computerapparatuur aan particulieren, midden- en kleinbedrijf en overheidsinstellingen.

Verwacht wordt binnen circa 2 maanden de meeste lopende orders en reparaties behandeld te hebben. Voor alle lopende orders en reparaties is een zo goed mogelijke oplossing opgesteld die volgens Salland Computers voor de klanten de minst mogelijke schade geeft en financieel haalbaar is voor het bedrijf. Men verwacht dat binnen twee weken weer over een telefoonaansluiting en een nieuwe bankrekening te kunnen beschikken. Op dit moment wordt het bedrijf gereorganiseerd, maar over vier weken hoopt men de deuren weer te kunnen openen.

Meer nieuws & blogs, juli 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73