Volg ons op sociale media

Al meer dan 1 miljoen abonnees voor Office 365 Home Premium

Geplaatst op 19 juli 2013 om 15:10

Wereldwijd zijn er al meer dan 1 miljoen abonnees van Office 365 Home Premium. In iets meer dan 100 dagen na de introductie is deze mijlpaal bereikt. Hiermee staat Office 365 op de tweede plek van de snelst groeiende platformen die aan de 1 miljoen grens komen. De adoptie en acceptatie van Office 365 is hoog en Nederland loopt daarin voorop.

Office op meerdere apparaten tegelijk

Met de aanschaf van Office 365 krijgt een gebruiker de mogelijkheid de programma’s te installeren op maximaal vijf pc’s, Windows 8-tablets of Macs en vijf mobiele apparaten. Deze mogelijkheid geeft de gebruiker het gemak van altijd overal toegang te hebben tot de Office programma’s zoals email, agenda en de bijhorende documenten. Dit levert uiteindelijk gemak en efficiëntie op voor de gebruiker.

Boodschappenlijstje bijwerken op afstand

Boodschappenlijstjes kunnen met Office 365 onderweg op de telefoon worden bijgewerkt. Maar ook de thuisblijvers kunnen vanuit thuis nog extra boodschappen op de lijst zetten. De wijzigen worden direct aangepast en kunnen via de telefoon bekeken worden. Sinds kort is het ook mogelijk om Office 365 te installeren op je iPhone.

Een ander voorbeeld van hoe Office 365 helpt efficiënter te zijn is de mogelijkheid om samen te werken in bestanden. Denk bijvoorbeeld aan studenten die in een projectgroep moeten samenwerken. Met het gebruik van Office kunnen de studenten nu vanaf verschillende locaties tegelijkertijd in hetzelfde document werken.

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Bekijk de video van Meester Harald. Zijn leerlingen maken in OneNote samen aantekeningen voor werkstukken en presentatie. De opdrachten en het werk staan in de ‘cloud’ waardoor de leerlingen thuis verder kunnen werken of bekijken welk huiswerk ze moeten maken. Ben je benieuwd wat het nieuwe Office allemaal kan? Op www.office.com vind je meer informatie.

Meer nieuws & blogs, juli 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73