Volg ons op sociale media

DSD Europe nieuwe partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 30 juli 2013 om 13:00

DSD Europe is de nieuwe partner van ICTWaarborg. DSD Europe is de voorloper op het gebied van digitale software distributie binnen Europa. Het bedrijf maakt het mogelijk om software digitaal te verkopen binnen kleine tot grote winkels, winkelketens en online via webshops. Met de unieke tools van DSD Europe kan in deze tijden worden bespaard op uw voorraad en wordt er voor gezorgd dat uw klant bij u terugkomt, jaar op jaar!

DSD Europe levert softwarelicenties van o.a. Microsoft, G Data, Kaspersky Lab, Trend Micro, Norton, Novastor, Magix, BullGuard, AVG en meer...

Voordelen van digitaal:


Voordelen bij DSD Europe:

Meer nieuws & blogs, juli 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73