Volg ons op sociale media

Ingram Micro nieuwe partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 16 juli 2013 om 09:50

Ingram Micro is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Als 's werelds grootste technologiedistributeur biedt het de meest uitgebreide keuze aan hard- en softwareproducten en -diensten voor B2B-behoeften. Ingram Micro levert uitsluitend aan bedrijven die elektronica of IT-gerelateerde goederen verkopen en die als officiële reseller staan geregistreerd.
Ingram Micro heeft zich onder meer als missie gesteld een onmisbare zakelijke partner te zijn; de meest waardevolle brug tussen zijn leveranciers en klanten. Ingram Micro wil meetbaar bijdragen aan de groei en winstgevendheid van zijn partners, zowel leveranciers als resellers, op een manier die moeilijk te repliceren of te vervangen is.
Ingram Micro heeft regelmatig speciale acties, zoals de ‘It’s Summertime’-campagne die op het ogenblik wordt gevoerd. Tijdens deze champagne ontvangen resellers gedurende hele maand juli IM+ punten bij aankoop van producten van BlackBerry, Gigaset, HTC en Sony.

 

Meer nieuws & blogs, juli 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73