Volg ons op sociale media

Presentatiesessies over Windows Server 2012

Geplaatst op 12 augustus 2013 om 17:10

In het MKB is Microsoft al jarenlang succesvol met Small Business Server 2011. Omdat dit product per 31 december uit de verkoop gaat, brengt Microsoft de opvolger – Windows Server 2012 – uitgebreid onder de aandacht tijdens twee gratis technische sessies. Deze worden gehouden op vrijdag 13 september in Nieuwegein en op dinsdag 17 september in Amsterdam.

Windows Server 2012 Standard en Essentials zijn voortaan de Microsoft-servers voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Windows Server 2012 is in meerdere opzichten verbeterd ten opzichte van Windows Server 2008 R2. Vooral de combinatie van Office 365 en Windows Server 2012 wordt gezien als de oplossing voor kleine ondernemingen.

Tijdens de twee bijeenkomsten komen de belangrijkste aspecten van Windows Server 2012 aan bod. Getoond worden de migratiemogelijkheden voor bestaande Small Business Server omgevingen naar Windows Server 2012 en de integratie van Windows Server met de clouddienst Office 365. Daarnaast wordt in het kort ingegaan op de mogelijkheden van Sharepoint, Lync en Intune. Bekijk hier de details van het programma.

Deze sessies zullen worden gegeven door Microsoft-sprekers Tony Krijnen en Hans van der Meer. Zij kunnen de hele dag vragen beantwoorden en zullen met de bezoekers discussiëren over oplossingen die Microsoft het MKB de komende jaren bieden.

Inschrijven voor de twee events, die worden gehouden van 9.00 tot 14.15 uur, kan vanaf nu via onderstaande links.

Vrijdag 13 september - Nieuwegein

Dinsdag 17 september - Amsterdam

Meer nieuws & blogs, augustus 2013

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73