Volg ons op sociale media

Uw markt verandert. U ook?

Geplaatst op 12 januari 2015 om 13:25

De markt verandert. Ook uw markt. Anno 2015 zijn bijna alle huishoudens voorzien van een internetaansluiting. Voor u als servicebedrijf betekent dit dat u zich zult moeten aanpassen. Want hoe vaak verandert de consument nog van provider of heeft hij uitbreiding van zijn netwerk nodig? Ook wordt ICT-apparatuur steeds minder onderhoudsgevoelig, denk maar eens aan tablets. PC’s en laptops kosten steeds minder en door de lage aanschafwaarde is reparatie vaak duurder dan vernieuwen. Dat betekent voor u dat u als reparateur terrein verliest.

De logische consequentie is dat u zich moet bezighouden met de vraag wat uw kansen anno 2015 zijn. Verandert de dienstverlening aan huis van oplosser naar adviseur? Vraagt de vergrijzing (een groeiende doelgroep) om andere hulp? Zijn er kansen met telecom, administratieve software of domotica, 3D-printen, de cloud of beveiliging? Ons land telt 900.000 ZZP'ers; welke behoeften kent deze doelgroep?

ICTWaarborg helpt u op al deze vragen het antwoord te vinden. Dit gebeurt tijdens het symposium 'Reseller gezocht' waarbij 8 presentaties van 45 minuten worden gehouden over producten en diensten die u nieuwe mogelijkheden bieden en waarmee u in feite direct aan de slag kunt. Een kans die u niet aan u voorbij kunt laten gaan.

Het precieze programma zal later bekend worden gemaakt. 

Vol is vol, dus schrijf u daarom nu in voor 'Reseller gezocht' op vrijdag 24 april in het Van Der Valk Hotel in Houten.

Dit symposium is voor deelnemers gratis. Geen deelnemer, maar wel dit symposium bijwonen? Dat kan ook! U betaalt dan eenmalig € 195,-. Aanmelden als niet-deelnemer kan door een e-mail te sturen naar info@ictwaarborg.nl met daarin uw naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens. 

Gezien de grote belangstelling kan er maximaal 1 persoon per bedrijf bij dit symposium aanwezig zijn.

Meer nieuws & blogs, januari 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73