Volg ons op sociale media

Hét evenement voor de ICT-branche: de ICTVakdag

Geplaatst op 10 februari 2015 om 13:30

Uw nieuwste producten en diensten tonen aan de belangrijkste ondernemers en spelers uit de ICT-branche? De ICTVakdag is hét evenement waar u als partner, leverancier of distributeur direct in contact kan komen te staan met uw (toekomstige) klanten. Ontmoet elkaar in een dynamische ambiance waar ICT centraal staat. 

Op de ICTVakdag is er een breed scala aan mogelijkheden. Praat met geïnteresseerde bezoekers over uw nieuwste diensten en producten en enthousiasmeer ze voor uw bedrijf. Ontmoet andere partners, levereranciers of distributeurs uit de branche. Breid uw netwerk uit met belangrijke spelers op het gebied van ICT. Nodig uw relaties uit om deze meest toonaangevende beurs te komen bezoeken en de sfeer te komen proeven. Op de ICTVakdag liggen kansen voor u binnen handbereik. 

Inschrijven als bezoeker of exosant? Ga naar de website van ICTVakdag.

Meer nieuws & blogs, februari 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73