Volg ons op sociale media

ICTWaarborg Awards 2015: de uitslag

Geplaatst op 6 maart 2015 om 13:25

Geheel in stijl reikte ICTWaarborg afgelopen donderdag opnieuw de ICTWaarborg Awards uit. In de vakgroepen Service, Winkel, Webwinkel en Zakelijke Dienstverlening werd een viertal bedrijven bekroond met een landelijke titel. Tevens werden de winnaars van de provincieprijzen bekend gemaakt. De feestelijke uitreiking van de ICTWaarborg Awards vond plaats in Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Winnaars van de ICTWaarborg Awards werden ontvangen onder begeleiding van een muzikaal optreden van Iris Kroes.

Onder grote belangstelling ontvingen de vier landelijke winnaars hun Award uit handen van Danielle Evers, directeur van ICTWaarborg, en Jan Lindeman van hoofdsponsor Microsoft.

Informatique Computers en Componenten sleepte de Award voor ‘Computerwinkel van Nederland van het jaar’ in de wacht. Azerty mocht de publieksprijs ‘Computerwebwinkel van Nederland van het jaar’ in ontvangst nemen. Ermis | Domeinruimte ging naar huis met de titel ‘Zakelijke dienstverlener van Nederland van het jaar’ en Studentaanhuis.nl met die van ‘Servicebedrijf van Nederland van het jaar’.

De winnaars zijn door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven.
Foto's van de uitreiking vindt u hier en de videoreportage hier.

Meer nieuws & blogs, maart 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73