Volg ons op sociale media

Gratis naar de ICTVakdag 2015, komt u ook?

Geplaatst op 30 maart 2015 om 14:40

Wilt u netwerken met de belangrijkste ondernemers en beslissers op het gebied van ICT? Wilt u kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT?  Bent u nieuwsgierig naar innovaties en nieuwe mogelijkheden en wilt u hierover graag meer informatie? Bezoek dan de ICTVakdag op 11 mei aanstaande. Als u zich vooraf laat registreren als bezoeker is de toegang gratis! Meer informatie vindt u op de ICTVakdag website.

Meer nieuws & blogs, maart 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73