Volg ons op sociale media

Huisautomatisering: de boot die niemand mag missen!

Geplaatst op 29 april 2015 om 11:45

Na jarenlang in een voorbereidingsfase te hebben verkeerd, zal huisautomatisering (domotica) de komende tijd zonder meer doorbreken. Zaken als de slimme energiemeter, aangepaste verlichting, beveiliging en via apps geregelde keukentoepassingen worden gemeengoed. Comfort, gemak en veiligheid, dat wil de consument. De sleutel daartoe moet worden geboden door ICT-bedrijven die de gewenste toepassingen bij de consument kunnen installeren. Huisautomatisering is dé groeimarkt voor de komende jaren en ICTWaarborg speelt daarop in. Tijdens het symposium 'Reseller gezocht' werd Huisautomatisering geïntroduceerd en bij die gelegenheid heeft de halve zaal zich meteen ingeschreven om Huisautomatiseerder te worden.

Zorgt u dat u de boot niet mist!  Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws & blogs, april 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73