Volg ons op sociale media

Nog maar een paar dagen dan is het zover! De ICTVakdag

Geplaatst op 4 mei 2015 om 13:10

Nog 1 week dan is het zover! De ICTVakdag, die wederom ook dit jaar volgeboekt is! Wij ontmoeten u graag op 11 mei vanaf 11.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. Het programma voor de lezingen kunt u vinden op de website www.ictvakdag.nl. U kunt onze adviseurs vinden op ons Kennisplein en vanaf 12.00 uur kunt u ieder heel uur terecht in de Red Room voor lezingen over Huisautomatisering. Op de plattegrond kunt u alle exposanten vinden. Wij kijken samen met ons team uit naar een leuke dag! Aanmelden als bezoeker kunt u hier doen.

 

Meer nieuws & blogs, mei 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73