Volg ons op sociale media

ICTVakdag 2015, een groot succes!

Geplaatst op 12 mei 2015 om 12:05

Ruim 2.000 belangstellenden tijdens deze warme zomerdag in Hal Five van de Jaarbeurs. Op beursdagen heeft mooi weer heeft vaak een negatieve invloed op het bezoekersaantal en het bezoekverloop. De ICTVakdag 2015 heeft daar echter totaal niet onder geleden. We ontvingen, goed gespreid over de dag, ruim 2.000 bezoekers en kregen veel enthousiaste reacties.

Onze bezoekers konden de hele dag terecht in de Blue Room of de Red Room om interessante lezingen te bezoeken. Onze exposanten lieten onze bezoekers het nieuwste van het nieuwste zien op het gebied van ICT-gadgets, ICT-ontwikkelingen en andere. Een van de hoogtepunten was onder andere Huisautomatisering, het nieuwe initiatief van ICTWaarborg dat gepromoot werd deze dag. Een ander hoogtepunt was het nieuwe Windows 10 dat door Microsoft naar voren gebracht werd met een bijzonder mooie stand wat vele bezoekers trok.

Een uitgebreide foto impressie van de ICTVakdag is te zien via deze link.

Dutch IT-channel heeft tijdens de ICTVakdag een videoverslag gemaakt. U kunt deze bekijken via deze link.

Inmiddels zijn voor deze beurs, die op maandag 9 mei 2016 in de Jaarbeurs wordt gehouden, alweer de eerste stands besproken. Wilt u ook alvast een mooie plek veilig stellen, neem dan contact met ons op.

 

Meer nieuws & blogs, mei 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73