Volg ons op sociale media

Eerste training Huisautomatisering is geweest!

Geplaatst op 19 mei 2015 om 17:05

18 mei heeft de eerste training van Huisautomatisering plaatsgevonden. Het was zoals verwacht een groot succes, veel enthousiaste deelnemers die vandaag al kunnen starten met de nieuwe groeimarkt! 28 mei is de tweede training van Huisautomatisering en vanwege het grote succes zullen er snel meer trainingen volgen. Heeft u zich nog niet ingeschreven om Huisautomatiseerder te worden? Dan mist u de boot en de weg naar succes. Het is daarom essentieel om u vandaag nog in te schrijven om Huisautomatiseerder te worden!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer nieuws & blogs, mei 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73