Volg ons op sociale media

Ook weten wanneer u een beoordeling heeft gekregen?

Geplaatst op 10 juni 2015 om 09:15

ICTWaarborg heeft een brede dienstverlening voor haar deelnemers. Een daarvan is het beoordelingssysteem. Het is fijn te weten wanneer iemand een beoordeling heeft achtergelaten en wat hier precies instaat. 

U heeft, zoals wij kunnen begrijpen, geen tijd om deze pagina iedere dag te bekijken en uw beoordelingen scherp in de gaten te houden. Hiervoor hebben wij een extra functionaliteit in ons extranet gemaakt waardoor het mogelijk is aan te vinken of u een e-mail wilt ontvangen wanneer er een beoordeling is verstuurd. 

Deze extra functionaliteit kunt u aanzetten in het extranet bij uw gegevens. U ziet dan het volgende: meldingen beoordelingen - verstuur een notificatie bij nieuwe portalbeoordelingen. Als u het vinkje aanzet ontvangt u voortaan bij iedere beoordeling een e-mail zodat u snel op de hoogte bent van een nieuwe  beoordeling. Deze functie staat standaard uit, mocht u geen interesse hebben hoeft u dus niets te doen. 

Meer nieuws & blogs, juni 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73