Volg ons op sociale media

Spreker bekend gemaakt ICT2016

Geplaatst op 17 juni 2015 om 15:35

Spreker Richard van Hooijdonk is toegevoegd aan ons programma voor ICT2016!

Snelle ontwikkelingen in de ICT-wereld zijn van grote betekenis voor uw bedrijf. Zij zorgen er voor dat u nu en in de toekomst succesvol blijft als ondernemer. Nieuwe ontwikkelingen bieden u de mogelijkheid om uw markt te vergroten.

ICTWaarborg speelt daar op in met het congres ICT2016 dat donderdag 17 september wordt gehouden. Dit congres is dé gelegenheid om kennis over de nieuwe ontwikkelingen op te doen. Wat zijn uw kansen, hoe moet u hierop inspelen en hoe kunt u new business creëren? Met de 400 bezoekers die het ICT2016 congres trekt vergroot u tevens uw netwerk.

Sven Kockelmann treedt op als dagvoorzitter en spreker Richard van Hooijdonk zal u inspireren op ICT2016.

Andere sprekers worden nader bekend gemaakt. 

Meer nieuws & blogs, juni 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73