Volg ons op sociale media

Nieuwe training Huisautomatisering 25 juni

Geplaatst op 2 juni 2015 om 11:45

Het nieuwe label Huisautomatisering is zoals verwacht een groot succes. 18 mei zijn wij gestart met de eerste training en 28 mei heeft de tweede training plaatsgevonden. Er staat alweer een nieuwe training op de planning op 25 juni. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij dus heeft u zich nog niet ingeschreven doe dit dan vandaag nog. Samen met een aantal partners hebben wij een demodag georganiseerd als aanvulling op de training. Deze demodag is speciaal voor onze Huisautomatiseerders. Schrijft u zich ook in voor de training en de demodag? 

 

Meer nieuws & blogs, juni 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73