Volg ons op sociale media

U kunt zich nog aanmelden voor Keurmeester training 23 juni

Geplaatst op 4 juni 2015 om 11:00

23 juni is er weer een nieuwe opleidingsdag ingepland voor ICTKeurmerk. Ook Keurmeester worden? 

95% van de consumenten heeft hun computer niet up-to-date, blijkt uit onderzoek. Dit terwijl internetonveiligheid snel toeneemt. Banken keren niet langer schade uit die ontstaan is bij internetfraude, als de ICT-apparatuur niet maximaal beveiligd is. Het is daarom niet gek dat er vanuit consumenten een dringende behoefte ontstaan is om hun ICT-apparatuur op de maximaal haalbare manier te beveiligen. U kunt inspelen op deze behoefte, met behulp van het ICTKeurmerk.

ICTKeurmerk is een keurmerk speciaal voor ICT-apparatuur dat een maximale beveiliging garandeert. Keurmeesters controleren routers, computers, smartphone en tablets op diverse punten en voorzien deze van de technische beveiliging die nodig is om veilig te kunnen en blijven internetten.

Opleidingsdag
De opleiding om Keurmeester te worden zal gegeven worden onder deskundige begeleiding, en zal plaatsvinden op 23 juni in het Van der Valk Hotel in Houten. Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 – 13.30 uur: Inloop met koffie, thee en zoete versnaperingen

13.30 – 14.30 uur: Opleiding

14.30 – 14.45 uur: Pauze

14.45 – 15.45 uur: Opleiding

15.45 – 16.00 uur: Pauze

16.00 – 17.00 uur: Opleiding

17.00 - 18.00 uur: Netwerkborrel

Naast deze deskundige opleiding ontvangt u een certificaat ter bewijs van het volgen van de opleiding. Ook ontvangt u een promotiepakket, bestaande uit de boekjes ‘Thuis veilig internetten’ die de klant na de keuring krijgt (hierin staan tips en checklisten zodat de klant veilig kan blijven internetten) folders over het ICTKeurmerk, pennen met het logo, A4 posters en bijbehorende posterstrips en keuringsrapporten. U betaalt hiervoor €100,-, per jaar per persoon, middels een machtiging. Dit wil zeggen dat een persoon zich een jaar lang uit mag geven als Keurmeester. Wil hij daarna opnieuw een jaar deze titel dragen? Dan bedraagt dit opnieuw €100,-.*

Speel in op de behoefte van uw klanten door Keurmeester te worden en geef hen het gevoel dat ze op een veilige wijze gebruik kunnen maken van hun ICT-apparatuur. En mocht er dan toch iets misgaan? Dan staan uw klanten, dankzij u en het ICTKeurmerk, 1-0 voor bij de banken. 

Wilt u zich aanmelden als Keurmeester en de opleidingsdag volgen? Klik dan hier om keurmeester te worden en wij nemen contact met u op.

*Wanneer u zich aanmeldt voor een opleidingsdag, dan is dat definitief. Restitutie van het opleidingsgeld is dan niet meer mogelijk. Ook bij latere afmelding wegens bijvoorbeeld ziekte is restitutie niet mogelijk.

Meer informatie vindt u in ons extranet.

Meer nieuws & blogs, juni 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73