Volg ons op sociale media

3 september nieuwe training Huisautomatisering

Geplaatst op 1 juli 2015 om 10:55

Na jarenlang in een voorbereidingsfase te hebben verkeerd, zal huisautomatisering (domotica) de komende tijd zonder meer doorbreken. Zaken als de slimme energiemeter, aangepaste verlichting, beveiliging en via apps geregelde keukentoepassingen worden gemeengoed. Comfort, gemak en veiligheid, dat wil de consument. De sleutel daartoe moet worden geboden door ICT-bedrijven die de gewenste toepassingen bij de consument kunnen installeren. Huisautomatisering is dé groeimarkt voor de komende jaren en ICTWaarborg speelt daarop in.

De training zal plaatsvinden in het Van der Valk Hotel in Houten op donderdag 3 september aanstaande.

Het programma voor de training ziet er als volgt uit:

13.00 – 13.30 uur: Inloop

13.30 uur: start training

17.00 - 18.00 uur: Netwerkborrel

U kunt zich hier aanmelden voor de training op 3 september. 

Meer nieuws & blogs, juli 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73