Volg ons op sociale media

Aantal sprekers toegevoegd ICT2016

Geplaatst op 9 juli 2015 om 16:15

Er zijn weer een aantal sprekers toegevoegd aan ICT2016. Tessa Holzenbosch zal namens GFK spreken en Hans van der Meer namens Microsoft. 

Snelle ontwikkelingen in de ICT-wereld zijn van grote betekenis voor uw bedrijf. Zij zorgen er voor dat u nu en in de toekomst succesvol blijft als ondernemer. Nieuwe ontwikkelingen bieden u de mogelijkheid om uw markt te vergroten. 

ICTWaarborg speelt daar op in met het congres ICT2016 dat donderdag 17 september wordt gehouden. Dit congres is dé gelegenheid om kennis over de nieuwe ontwikkelingen op te doen. Wat zijn uw kansen, hoe moet u hierop inspelen en hoe kunt u new business creëren? Met de 400 bezoekers die het ICT2016 congres trekt vergroot u tevens uw netwerk.

 

 

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.

 

Meer nieuws & blogs, juli 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73