Volg ons op sociale media

Kennis maken met onze brancheorganisatie? Meld u aan voor ICT2016

Geplaatst op 26 augustus 2015 om 09:15

Door de snelle ontwikkelingen in de ICT-branche is levenslang leren belangrijk. IT’ers zijn vaak goed in één specifiek vakgebied en richten zich dan vooral daarop. Het doel van ICTWaarborg is dit te veranderen, om constant innovatief te blijven en de branche verder uit te breiden.

Ook 2016 belooft een jaar te worden met veel ontwikkelingen. Zo zullen bijvoorbeeld mobiele technologie en huisautomatisering de ICT-branche veranderen. Deze veranderingen geven de ICT-branche een kans hierop te reageren met ondersteunende technologieën. ICTWaarborg speelt hierop in met congressen als ICT2016, waardoor haar deelnemers op de hoogte blijven van de innovaties en trends in de ICT-branche. Zo kunnen onze deelnemers de concurrentie voorblijven en inspelen op de behoeften van hun klanten.

Dit congres is dé gelegenheid om kennis over de nieuwe ontwikkelingen op te doen. Wat zijn uw kansen, hoe moet u hierop inspelen en hoe kunt u new business creëren? Met de 400 bezoekers die het ICT2016 congres trekt vergroot u tevens uw netwerk. Als dagvoorzitter van ICT2016 treedt Sven Kockelmann op.

De locatie voor ICT2016 is het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein. Het congres begint om 09.00 uur en zal rond 18.00 uur eindigen. Het volledige programma kunt u hier vinden.

ICT2016 is toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg en niet-deelnemers van ICTWaarborg. Mocht u kennis willen maken met onze brancheorganisatie is dit de perfecte gelegenheid voor u. Niet-deelnemers van ICTWaarborg betalen €200,- per toegangskaart. Aanmelden kan hier

Deelnemers van ICTWaarborg ontvangen een speciale korting en betalen slechts €50,- per toegangskaart. Deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich hier aanmelden. 

Mocht u meer informatie willen neem een kijkje op onze website: www.ict2016.nl.

Meer nieuws & blogs, augustus 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73