Volg ons op sociale media

De maatschappij verandert, verandert u mee?

Geplaatst op 13 augustus 2015 om 14:00

2016 wordt het jaar van de innovatie. Voor ICT-bedrijven een mooie kans om daarin te participeren. Technologieën en trends volgen behoort immers tot de belangrijkste prioriteiten. Hiermee benut je als ICT-bedrijf kansen die new business kunnen opleveren.

De digitale transformatie die ons staat te wachten in 2016 is een extreme versnelling en verandering, waar u op in kunt spelen. Als ondernemer moet je durven, lef hebben en zorgen dat je alle kansen die zich aan je voordoen volledig benut. ICTWaarborg geeft u zo'n kans met ICT2016. Tijdens dit congres gaan onze sprekers in op de nieuwste innovaties, technologieën en trends in de ICT-branche.

Dagvoorzitter van ICT2016 is recht-door-zee-interviewer Sven Kockelmann. Sprekers zijn Richard van Hooijdonk (trendwatcher –inspirational speaker), Hans van der Meer (Microsoft), Pim Volkers (Fox-IT), Tessa Holzenbosch (Director Digital World GfK), Dave Maasland van ESET, Peter Kager (ICTRecht) en Diederik de Kruijff (ICTWaarborg).

Voor deelnemers van ICTWaarborg kost een toegangskaart voor dit congres slechts €50,-. Niet-deelnemers van ICTWaarborg betalen €200,- . In het totaal zijn er 400 plaatsen beschikbaar voor ICT2016. Aanmelden kunt u hier doen. 

Microsoft, G Data, Fox-IT, KPN, GfK, OFB Software, ALSO, ESET Nederland, BMx Computers, Stellar Data Recovery en ZyXEL zijn prominent aanwezig tijdens ICT2016. Wilt u uw bedrijf ook presenteren tijdens dit innovatieve congres? Klik dan hier voor meer informatie. 

Meer nieuws & blogs, augustus 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73