Volg ons op sociale media

Terugblik op een geslaagd ICT2016

Geplaatst op 18 september 2015 om 14:10

17 september jl. vond de eerste editie van ICT2016 plaats. Graag blikken wij met u terug op dit congres met als hoofdthema: kansen voor de ondernemer.

 
Het decor voor ICT2016 was het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Een schitterende ambiance met de nieuwste technieken waar inspiratie voor ICT-bedrijven voorop staat. ICTWaarborg opende het congres met de visie van ICTWaarborg op de toekomst. Diederik de Kruijff, die sprak namens ICTWaarborg, nam de bezoekers mee langs de kansen van deze dag. Er werd ook teruggeblikt op het verleden. Hoe de ICT-branche zich heeft ontwikkeld de laatste jaren en hoe snel de ontwikkelingen in het heden plaats gaan vinden. Uiteraard deelde hij de visie van onze brancheorganisatie en lichtte hij de handigheidjes en ICTWaarborg-dienstverlening aan.
 
 
 
Verschillende sprekers werden geïntroduceerd door dagvoorzitter Sven Kockelmann. Richard van Hooijdonk (trendwatcher-inspirational speaker), Hans van der Meer (Microsoft), Pim Volkers (Fox-IT), Tessa Holzenbosch (GfK), Dave Maasland (ESET) en Peter Kager (ICTRecht) hebben als sprekers onze bezoekers hun visie en missie en kansen in 2016 laten zien.
 
Aan het einde van de dag namen een aantal sprekers deel aan een debat waar privacy en beveiliging belangrijke onderwerpen waren. Daarna volgende de afsluitende netwerkborrel waar saxofonist Saxojoe zorgde voor een relaxte sfeer. Kortom een geslaagde eerste editie! 
 
 

U kunt de foto's hier vinden.

Meer nieuws & blogs, september 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73