Volg ons op sociale media

"Het staat toch in de algemene voorwaarden" geldt niet

Geplaatst op 29 september 2015 om 15:35

Wie zaken doet met consumenten denkt vaak gedekt te zijn door de informatie die in zijn algemene voorwaarden is opgenomen. Maar het simpele feit dat iets in de algemene voorwaarden staat betekent niet automatisch dat dat ook geldt. Hoe zit dat?
Laten we er even van uitgaan dat de voorwaarden op de juiste manier zijn gepresenteerd aan de andere partij. Dan gelden ze (zie Onder "Geldigheid van voorwaarden"). Of de ander ze nu gelezen heeft of niet, die voorwaarden zijn geldig. Al moet je het daarbij natuurlijk niet te bont maken. Lees meer
 

Meer nieuws & blogs, september 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73