Volg ons op sociale media

Aankomende evenementen

Geplaatst op 28 september 2015 om 15:35

Met ICT2016 nog maar net achter de rug staan er nog een aantal evenementen op onze agenda. Tijdens ICT2016 werd duidelijk dat privacy & beveiliging in de toekomst op de proef gesteld worden. Voor ons een kans hierop in te spelen met onze trainingen. 
 
ICTKeurmerk is een van onze innovatieve initiatieven. Hiermee creëren wij new business voor onze deelnemers. ICTKeurmerk is een keurmerk voor de technische beveiliging van ICT-apparatuur van consumenten. Hierbij worden allerlei veiligheidsaspecten van huishoudelijk ICT-apparatuur gekeurd. Een gegarandeerd verkoopproduct nu steeds meer particulieren zich zorgen maken over zaken als phishing, privacy, beveiliging en dergelijke. Lees meer
Huisautomatisering is een van onze andere innovatieve initiatieven. De consument wil comfort, gemak en veiligheid waarbij de praktijk uitwijst dat hij de apparatuur graag door een vakman, dus u als ICT'er, laat installeren. Huisautomatisering is voor ieder huishouden toegankelijk en vormt daardoor een grote markt, waar ook u de komende jaren uw voordeel mee kunt doen. De eerstvolgende training Huisautomatisering waarvoor u zich kunt inschrijven is maandag 23 november. Lees meer

Meer nieuws & blogs, september 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73