Volg ons op sociale media

Maakt u al gebruik van onze algemene voorwaarden in het Engels?

Geplaatst op 22 september 2015 om 15:40

Onlangs is de Engelse versie van onze algemene voorwaarden B2B beschikbaar gekomen. Maakt u hier al gebruik van?
Omdat de zakelijke markt steeds verder uitbreidt naar het buitenland bleek er bij onze deelnemers behoefte te bestaan aan een Engelse versie van onze algemene voorwaarden B2B. Deze zijn nu te downloaden via ons Extranet onder het kopje deelnemerservice. Uiteraard kunt u hier ook onze algemene voorwaarden in het Nederlands vinden. De algemene voorwaarden worden zo nodig jaarlijks aangepast naar aanleiding van nieuwe wetgeving en nieuwe regels zodat onze deelnemers altijd gebruik kunnen maken van up-to-date voorwaarden. 

Meer nieuws & blogs, september 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73