Volg ons op sociale media

Een stand reserveren op een vernieuwde ICTVakdag?

Geplaatst op 22 oktober 2015 om 08:45

Maandag 9 mei 2016 organiseren wij voor de achtste maal de ICTVakdag. Dit jaar in een ander jasje gestoken, met een vernieuwde websitevernieuwde plattegrondeigen webshop met meubilair en een andere insteek. 

ICTVakdag: meer zakelijk

De ICTVakdag heeft zich tot vorige edities vooral gericht op bedrijven die actief zijn op de consumentenmarkt. Met een succesvol congres achter de rug waar zowel B2B- als B2C-onderwerpen aan bod kwamen, krijgt de ICTVakdag dit jaar een zakelijkere aankleding. 

Heeft u een zakelijk product dat u graag wilt introduceren? Richt u zich bijvoorbeeld op Cloud, Big Data, Mobility, privacy of security? Meld u dan aan als standhouder en zet uw bedrijf in de spotlights.  

Innovatiezaal

Vanuit onze bezoekers komt de vraag naar vernieuwende producten of diensten. Wij spelen hier op in door onder andere een ruimte in te richten als innovatiezaal. Bent u een partij die zich richt op bijvoorbeeld de huisautomatiseringsmarkt? Neem dan contact met mij op.

Richt u zich met een ander product en/of dienst op de consumentenmarkt? Meld u dan aan als standhouder.

Partners van ICTWaarborg ontvangen naast een gratis advertentie in het ICTVakdag magazine minimaal 25% korting op een stand! Benieuwd naar alle voordelen van een partnerschap? Klik hier om deze te bekijken.  

Profiteer van tijdig inschrijven als standhouder. De website wordt vanaf volgende maand actief gepromoot. Zorg ervoor dat uw bedrijfsnaam hierop dan zichtbaar is. 

Een impressie van de vorige editie van de ICTVakdag kunt u hier vinden.

Meer nieuws & blogs, oktober 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73