Volg ons op sociale media

ICTKeurmerk compenseert slachtoffers van internetfraude tot € 5.000,-

Geplaatst op 16 november 2015 om 10:30

ICTWaarborg heeft besloten het ICTKeurmerk label nog meer inhoud te geven door mensen die het keurmerk hebben en het slachtoffer zijn van bankfraude via internet tot maximaal € 5.000,- schadeloos te stellen.

Aanzet hiertoe waren vragen over aansprakelijkheid die tijdens de trainingen van de Keurmeesters naar voren kwamen. Om dat onderdeel te 'tackelen' heeft ICTWaarborg besloten een zekerheidsstelling tot € 5.000,-  af te geven wanneer bezitters van een ICTKeurmerk-certificaat het slachtoffer worden van internetfraude. De voorwaarden die daarbij van toepassing zijn vindt u hier

Bij het ICTKeurmerk kan de Keurmeester dus voortaan ook een garantie met betrekking tot de schadeloosstelling aan zijn klant verlenen. Hiermee geeft ICTWaarborg de houders van een ICTKeurmerk-certificaat de zekerheid dat zij schade door bankfraude tot het bedrag van € 5.000,- altijd krijgen vergoed. 

Wilt u ook Keurmeester worden? Klik hier om u aan te melden.

Meer nieuws & blogs, november 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73