Volg ons op sociale media

Bezoekt u onze stand op de Telecom Time?

Geplaatst op 6 november 2015 om 09:55

Hoe profileer ik mijn bedrijf beter, hoe wordt ik beter gevonden op portals, welke voordelen hebben de inkoopvoorwaarden en de B2B algemene voorwaarden van ICTWaarborg voor mij? Wilde u al langer deelnemer worden van ICTWaarborg, maar leven bij u nog steeds een paar vragen waar u eerst nog even over wilt praten? Als u uw vraag het liefst persoonlijk wil voorleggen aan ons kan dit tijdens de Telecom Time op donderdag 12 november 2015. U kunt ons vinden op stand C22 en C23

Dit jaar vindt Telecom Time plaats in het Supernova gedeelte van de Jaarbeurs in Utrecht. In deze innovatieve omgeving wordt een dynamische mix van diverse workshops, sessies en inhoudelijke (product)presentaties én een grote expo gepresenteerd die zorgen voor een gegarandeerd inspirerende dag. Het event belooft u kennis, beleving, inspiratie en energie te geven en dat allemaal in één dag.

Tijdens Telecom Time 2015 leren en ontdekken bezoekers trends, horen de laatste ontwikkelingen en ervaren de nieuwste producten en diensten. De verwachting is dat minimaal 3.000 bezoekers elkaar treffen. De dag wordt afgesloten met de Telecom Time borrel waar funnetwerken en knowledge centraal zullen staan. 

Locatie:

Jaarbeurs Utrecht
Supernova gedeelte
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Beurstijden

09.30 – 18.00 uur 

Meer nieuws & blogs, november 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73