Volg ons op sociale media

Nieuws december 2015

Aanpassing B2B-voorwaarden

17-12-15 - Van de algemene voorwaarden B2B van ICTWaarborg is een vernieuwde versie verschenen. Van de algemene voorwaarden B2B van ICTWaarborg is een vernieuwde versie verschenen.

Lees verder

Nieuwe wetgeving over datalekken

16-12-15 - Vanaf 1 januari 2016 wordt het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Zowel grootschalige inbraak als iedere vorm van kwijtraken, diefstal of onbevoegd gebruik van persoonsgegevens telt als een datalek. De sancties hierop kunnen streng zijn. Wie data laat lekken of persoonsgegevens verwerkt zonder zich netjes aan de wet te houden, loopt kans op boetes die kunnen oplopen tot € 820.000,- of 10% van de jaaromzet per overtreding. In principe krijgt ieder bedrijf te maken met de nieuwe wetgeving, want ook de meest simpele contactgegevens van klanten - die altijd wel ergens in een administratie zijn opgenomen - zijn persoonsgegevens. Vanaf 1 januari 2016 wordt het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Zowel grootschalige inbraak als iedere vorm van...

Lees verder

Meer nieuws, archief 2015

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73