Volg ons op sociale media

Alle 80 plaatsen Dag van Servicebedrijf volgeboekt

Geplaatst op 12 januari 2016 om 10:00

Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor dit symposium. Alle 80 plaatsen zijn volgeboekt. Mocht u een plaats op de reservelijst willen reserveren neem dan contact met ons op via 088 - 77 300 73 of info@ictwaarborg.nl

Een eigen servicebedrijf runnen, dat betekent dat er veel op u afkomt. U bent niet alleen de technische man of vrouw, maar ook administratief medewerker. Tijdens de Dag van het Servicebedrijf wijzen wij u de weg binnen het ondernemerslandschap, want wie kan dit beter dan uw eigen brancheorganisatie. Onderwerpen als telecom, telefoonreparatie, softwareoplossingen, huisautomatisering, cloud en beveiliging komen aan bod.

Servicebedrijven van ICTWaarborg onderscheiden zich van grote multinationals, elektromonteurs en branchevreemde partijen, zoals de boekhandels die telefoonreparatie aanbieden. Om de servicebedrijven nog verder in hun onderscheidende dienstverlening te ondersteunen, heeft ICTWaarborg algemene voorwaarden, inkoopvoorwaarden en aanvullende voorwaarden ontwikkeld. Tijdens dit symposium introduceren wij daar bovenop reparatievoorwaarden, ondersteund door een professioneel reparatieformulier. 

Het voordeel van de formulieren van ICTWaarborg is dat ze algemeen geaccepteerd zijn. Dit betekent dat de consument deze zonder protest zal aanvaren, bovendien zijn ze al kritisch bekeken door 1.300 bedrijven. 

Van administratie tot verkoop, alles wat er in uw onderneming aan bod kan komen gaan wij samen in deze dag behandelen. Hoe werf ik nieuwe klanten? Hoe zet ik marketing in? Welke software is de motor voor mijn servicebedrijf? Wat zijn mijn verplichtingen? 

We geven u tijdens deze dag alle kennis in handen om uw eigen verkooppitch te creëren. 

De Dag van het Servicebedrijf mag u als professioneel servicebedrijf natuurlijk niet missen. Meld u hier aan.

Vol is vol, dus schrijf je daarom nu in voor de Dag van het Servicebedrijf. Gezien de grote belangstelling kan er maximaal 1 persoon per bedrijf bij dit symposium aanwezig zijn.

De locatie is het NBC Congrescentrum gelegen aan de Blokhoeve 1 te Nieuwegein. U kunt hier gratis parkeren. We starten om 13.00 uur en sluiten af met een netwerkborrel.

Deze informatieve deelnemersmiddag is bedoeld voor partijen die zich richten op de consumentenmarkt.

Deze informatieve deelnemersmiddag is gratis en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg. Nog geen deelnemer? Klik hier voor de mogelijkheden om deelnemer te worden of neem contact met ons op via 088-7730073.

Meer nieuws & blogs, januari 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73