Volg ons op sociale media

Wordt u computer(web)winkel, servicebedrijf of zakelijke dienstverlener van het jaar 2016?

Geplaatst op 6 januari 2016 om 09:00

Brancheorganisatie ICTWaarborg reikt in 2016 voor de twaalfde keer de ICTWaarborg Awards uit. Dit gebeurt op 30 maart. Wederom zal het publiek massaal stemmen tijdens de verkiezing van de beste ICT-bedrijven. Meer dan een miljoen mensen zien de uitingen van de ICTWaarborg Awards, tienduizenden klanten zullen bovendien hun stem uitbrengen. Aan de hand van stemmen en beoordelingen van klanten worden de Awards toegekend. De stemperiode loopt tot en met 28 februari 2016. 
Deelname aan de ICTWaarborg Awards staat open voor alle bedrijven waarvan de kernactiviteit gericht is op computers, software, randapparatuur en computersupplies.
 
Deelnemers van ICTWaarborg worden hiervoor automatisch genomineerd.
 
Aanmelden van bedrijven, die nog niet op de websites staan, is enkel mogelijk door middel van het invullen van het aanmeldingsformulier.
Roep al uw klanten om op u te stemmen via de website ICTWaarborgawards.nl. Dit kan bijvoorbeeld via uw website, nieuwsbrief of social media. De winnaar wordt bepaald door het aantal stemmen en positieve beoordelingen op onze eerder genoemde portals. Zowel het aantal beoordelingen als het aantal sterren maakt 50% van de totaalbeoordeling uit. Zo tellen zowel kwantiteit (meeste stemmen) als kwaliteit (best beoordeelde bedrijven) mee.

Ieder jaar streeft ICTWaarborg ernaar de presentatie van de Awards te laten plaatsvinden op een unieke locatie met allure en een sprankelende sfeer. Deze keer is dat The Harbour Club in Amsterdam. 

The Harbour Club staat bekend als een luxueuze, unieke en chique omgeving waarin aanwezigen kunnen genieten van de vele faciliteiten van deze stijlvolle club. Kortom, een sfeer die uitstekend past bij de uitstraling van de uitreiking van de ICTWaarborg Awards. Dat alles tijdens een ongedwongen avond, met muziek op de achtergrond en volop gelegenheid om te netwerken en een drankje te drinken.
 

 

Meer nieuws & blogs, januari 2016

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73